English Translation
Ukrainian Translation
Romanian Translation
Russian Translation
Portuguese Translation
Polish Translation
German Translation
Lithuanian Translation
Latvian Translation
Italian Translation
Spanish Translation
French Translation
Slovak Translation
Brazilian Translation
Czech Translation
Dutch Transaltion
Arabic Translation
Hungarian Translation
Bulgarian Translation

BulgarianTranslations.ie - Специализирани преводи на/от български език

Кои сме ние?


Ние сме базирана в Дъблин фирма, която е специализирана в предлагането на голямо разнообразие от услуги в сферата на българо-английските и английско-българските сертифицирани преводи. Притежаваме многогодишен опит в извършването на сертифицирани преводи на български документи за всички органи в Ирландия и чужбина. Работим с екип от талантливи лингвисти, които са експерти в сферата си и които с удоволствие предоставят професионални преводачески услуги за българската общност в Ирландия.

За да заявите Вашия превод или да получите безплатна консултация, моля свържете се с Ирина на телефон 085 140 70 50 или (01) 872-81-79, или изпратете имейл на irina@ales.ie

Сред най-търсените при нас услуги  са преводи на български документи, заверки и легализации на документи за ползване в България, заверка на документи с поставянето на апостилен печат (удостоверения за раждане/граждански брак или дипломи издадени в Ирландия), нотариална заверка и др.

Ние сме специализирани в превода на български документи, сред които:


§   Български граждански документи – удостоверения за раждане, удостоверения за сключен граждански брак, решения за развод,  дипломи за придобита образователна степен и сертификати за преминато обучение

§   Български юридически документи – съдебни решения, бракоразводни документи, договори, бизнес кореспонденция

§   Български финансови документи и справки - отчети за приходи и разходи, удостоверения от Държавния поземлен фонд, годишни отчети, банкови извлечения

§   Всякакви други български документи, които желаете да бъдат преведени!

Предлагаме най-конкурентите цени за всички преводи на/от български език, които започват от само 0.04 на дума или 25 на страница.

С BulgarianTranslations.ie Вие имате партньор, които разбира Вашите нужди и който Ви гарантира най-бързите срокове за превод на документи, като повечето ни преводи се правят в рамките на 24 часа! Може да се възползвате и от нашата експресна услуга, за да сте сигурни, че винаги ще получите преводите си навреме, ако изберете нас.

Нашите преводачи са на разположение по всяко време и гарантират, че Вие ще получите най-добрата преводаческа услуга в рамките на избрания от Вас срок. Чрез нашата гъвкава система за онлайн поръчки вече предлагаме нашите услуги в цяла Ирландия. Ние предоставяме висококачествена услуга, независимо от сложността, обема или срока.

 

Contact Information

We are located in the very heart of Dublin city and are delighted to answer any of your queries.  Our long opening hours are for your convenience, but if you cannot find time to come to our office please use our convenient online customer service.

Telephone / fax (01) 872 81 79|  Mob: 085 140 70 50
Email Please email us: irina@ales.ie
Map

Location map

Website www.ales.ie | www.apostille.ie
Address

3d Floor, 55 Lower O’Connell Street, Dublin 1, Ireland

Opening hours Monday to Friday: 9.00 - 18.00,  Saturday: appointments only